Procedure

 

 

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch of via de email (info@praktijkotero.nl). Je kunt ook het contact-formulier invullen, dan neem ik contact met je op.

 

Kennismaking en start begeleiding

Na aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek zal doorgaans binnen een week plaatsvinden. Dit gesprek is vrijblijvend. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken welke hulpvragen er zijn en welke begeleiding Praktijk Otero kan bieden.

Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluit dat je begeleiding wilt van Praktijk Otero, wordt er een zorgovereenkomst opgesteld, met daarin de gegevens, afspraken over de begeleiding en andere belangrijke zaken. Met het tekenen van deze overeenkomst start de begeleiding. Binnen 6 weken na de start van de begeleiding wordt er een begeleidingsplan opgesteld. Hierin staan de begeleidingsdoelen waar aan gewerkt gaat worden. 

 

In de Visie kan je meer lezen over hoe Praktijk Otero werkt en welke waarden daarin belangrijk zijn. 

 

Elektronisch Cliënten Dossier

Je krijgt een eigen account in het ECD (elektronisch cliënten dossier) dat ik gebruik. Hierin kun je o.a. verslagen van de begeleiding lezen, het begeleidingsplan inzien en de gemaakte afspraken nalezen. 

 

Evaluatie

Elk half jaar worden de doelen geëvalueerd. Hiervan wordt een verslag gemaakt en het begeleidingsplan wordt aangepast. Ook dit is dan terug te vinden in het ECD.